28 december 2008

Suzy siger: Helt ud-julet

Der var jul ude på landet med hund, nevøer og svedige voksne med store røde kinder. Vi vadede i gavepapir til knæene og Sukkermåsen fik mandelen.

Jeg er opdraget med at man 1. juledag holder toTALT fri i nattøj og flader ud. Men sådan er det ikke i svigerfamilien, hvor de insisterer på at gøre det hele een gang til dagen derpå. Det er såmænd hyggeligt nok, jeg synes bare det er lidt drøjt med to dage i træk. Wolla, jeg sværger, de vil rundt om træet og det hele - een gang til. Det går over min forstand.

2. juledag var der så dømt time-out. Jeg legede teenage-mutant-ninja-turtle HELE dagen, iført mit nye ryg-skjold - min Fatboy - min nye, bedste ven. Min ryg elsker den uforbeholdent.

To dejlige aftenvagter her i weekenden forsøger at flå mig tilbage til virkeligheden... men jeg kan næsten ikke. Jeg drømmer mig væk...

Vi tar af sted til sol & strand d. 13. januar. Lige nu er det helt uvirkeligt fantastisk, så jeg venter lige lidt med at glæde mig alt for meget.

Suzy Q
- ikke mere ris a la mande, tak. Jeg har været tæt på at stille nisse-træskoene.

3 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

ok . dét lyder på alle måder bare for sygt, og kan kun sige, at 1.juledag SKAL være iført pyjmas og kold kartoffel ned i den kolde sovs . . ehh .. ja!

Vi har det så med at recreate hele julemiddagen et par dage efter -.- bare liiige for at få det hele med! And, flæsk, rødkål, brun og hvid, chips og waldorff . .

men SÅ det ås slut, og nu der låg på kummen! ;D

Søren og Katrines Bryllupsblog sagde ...

jeg vil have and!!!! NU

Uden Relevans sagde ...

jeg har stenet i fire dage efter det der jul noget :)