16 februar 2008

Suzy siger: Matrikel News

- verdens mest lokale avis. Vor udsendte rapporterer:

I byen med de kendte Kendt bloggers hjem spoleret af fest
Fredag aften kunne man spotte Suzy Q (den kendte blogger fra Suzy Says) bevæge sig mod det mondæne Frederiksberg til et celebert arrangement. Med sig havde hun sin høje, flotte mand administrerende direktør El Rumpet de Zuccero. Hun var stilig i grå slacks og intens grøn tunika, han havde valgt den mere western/country-inspirerede stil med en sort skjorte med hvide syninger og perlemorsknapper. Havde det ikke været for politiets travlhed andensteds var de med garanti blevet arresteret for Uforskammet Sprødt Udseende. Vel ankommet til Frederiksberg indtog de, i gode venners lag, et udsøgt måltid og rigelige mængder af god vin.

Løjerne må øjensynligt have taget hårdt på parret, for da de lørdag formiddag igen blev spottet i indkøbscenteret Fields, blege om næbbet og med store solbriller på, evnede de tilsyneladende ikke at tage en simpel beslutning, såsom om de skulle have den ene fladskærm til en halv million, eller den anden fladskærm til en halv million og femogtyve.

En kilde tæt på parret beretter, at de ovenikøbet også sidder fast i forhold til en sag, der omhandler et svært valg mellem to sofaer til stuen: "Suzy er knust over det" siger kilden "hun tænker på de sofaer dag og nat. Det kan godt være at hun kan blogge, men hun er jo et almindeligt menneske ligesom alle andre, og alle har jo deres svagheder. Hendes er altså shopping" afslører kilden og slutter "Jeg tror aldrig de får indrettet den stue. Jeg håber virkelig at nogen tæt på dem griber ind, inden det går helt galt".

Parret har boet i det samme hus i over 3 år, men har altså hellere brugt tiden på fester og venner, end på at skabe trygge og æstetiske rammer for deres hverdag. Og lørdag eftermiddag vendte de endnu engang tomhændede og idéforladte hjem til deres slidte arvestykker efter en mislykket shoppetur.

Suzy Q
- chefredaqteuse

Ingen kommentarer: