29 januar 2008

Suzy siger: Løgnere!

Fed stil af mig - først skriver jeg, at nu vil jeg være skånselsløst kreativ. Og så skriver jeg INGENTING. Og nu går det helt bagud af dansen for mig, for nu kopierer jeg en kommentar som jeg har lagt hos Mandejammer (han blogger hele tiden i stedet for at arbejde, medens jeg flittigt passer min metier, og derfor er nødt til at lade mig quick-inspirere andensteds fra.) Emnet er nemlig oplagt til underholdning: løgnehistorier som man troede på (på den harmløse måde).

Min far fortalte min mor, da de var nygifte (hun var 18, han var 28) at hudorme i/på næsen var LEVENDE orme. Det gik hun så hårdnakket og påstod, måske en kende for autoritetstro overfor sin ægtemand vil jeg mene, og hendes veninder lo deres rumpetter i laser.

Hvorefter hun sagde til mig da jeg var 7 eller sårn, at hun skulle til Københavnstrup en dag. Da jeg gentog det FAKTUM over for min skolevenindes forældre & co., skreg de voksne af grin. Jeg holdt stædigt fast. For det havde min mor selv sagt. Og kunne ikke FATTE omfanget af hendes bedrag, da hun indrømmede.

Er jeg lidt autistisk i min hang til præcision?

Suzy Q
- hvis I svarer "ja" forklarer det en del ærgelser jeg oplever i mit voksenliv, faktisk.

PS - Løj de også for dig? Hvordan kan de gøre det? Jeg fatter det ikke.

8 kommentarer:

Dana Watsham sagde ...

Da mine søskende og jeg var små havde vore forældre, i lighed med så mange andre, næsten aldrig penge tilovers til luksus - men af og til var der råd til et lille glas Limfjordskaviar af den sorte. Min bror og jeg ELSKEDE kaviar - så da vores søster kom til tre år efter mig og efter et par år nåede 'smagealderen' bildte vi hende ind at kaviaren var sildelorte. Hellere det end at dele med hende ... og hun nåede at blive næsten seks før bedraget gik op for hende. Blev hun rasende? Joeh, det blev hun.
Men hun blev god igen :o)

Anonym sagde ...

En veninde fortalte mig engang, at harpiks var edderkoppe-tis. Dét troede jeg så på til var omkring de 16 år... Og sådanne historier er der liiidt for mange af.

Pedrsn™ sagde ...

det tar sin tid at komme over éns forældres usle usle løgne!! :)

Lissom det tar tid at være kreativ - altså sådan er det bare!?

Suzy Q sagde ...

hahr hahr hahr... :D Sildelort og edderkoppe-tis :DDD

HAHAHAHAHA

pedrsn... kom nu... indrøm at du troede på julemanden...

Uden Relevans sagde ...

Du må reagere med vold i bredfyldt mål... :O)

Dana Watsham sagde ...

Det ka' godt være du griner - men det gav næsten tre år ekstra hvor vi kun var fire munde om kaviaren i stedet for fem ...

Regitze sagde ...

jeg er kommet til det den anden vej rundt, Suzy.
Louis Sebastian, som i år bliver 25, blev sindssygt meget til grin i sin 5. klasse da det gik op for de andre unger at han troede, at alle familier havde deres eget stjernebillede. Cassiopeia for Willemoës, fx.
og blev sindssygt meget til grin i sin 9. klasse, da han fortalte hele klassen i biffen at det var hans mor i midten af Nordisk Films tre trompetistinder.

jeg glæder mig til at fortælle børnebørn det samme.

Suzy Q sagde ...

Hahahahaha! Åh Louis.. du har været fartøj for en god historie og et super grin på ama'r :o)