17 december 2007

Suzy siger: Mail fra min underbevidstheds nye venner

Min underbevidsthed har været alene i byen i fredags, uden hverken over-jeg eller langtidshukommelse. Dagen efter firmajulefrokosten ligger der denne her mail i min arbejds-inbox:

"Hej Suzy, det var rigtig hyggeligt at møde en kollega, jeg ikke vidste jeg havde! Du ved, nede i sumpene i Louisiana siger the Cajuns: A stranger is a friend, I haven't met...

Jeg håber, at du kan bære over med min smøgtrang (ikke-rygere er de værste!), jeg var lidt flov bagefter over hæmningsløst at have spækket smøger af dig hele aftenen - jeg må give noget til gengæld ved lejlighed.

Så kan vi måske også fortsætte diskussionen om mit eventuelle medlemsskab i din og Martin's hemmelige loge, jeg synes at det lød interessant og kunne med det samme identificere mig med jeres synspunkter...

VH [kollegas navn]
"

Hemmelig loge, jeeezzz.......* klasker håndflade hårdt i panden 10 gange*
Jeg læser ud af ovenstående, at jeg altså er: gavmild, imødekommende og lidt DUM når jeg er fuld. Quelle surprise.


Suzy Q
- lyder som om jeg har hygget mig gevaldigt, faktisk :)

3 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

hehehe

Julie sagde ...

hahahaha, åhh, suzy :-)

AnetQ sagde ...

Ja, det lyder grangiveligt som en hyggelig aften. Og relativt ufarlig tilmed; hemmelige loger og gavmildhed... Andre har potentiale til langt værre mails fra underbevidstheden(s nye venner), der både kunne involvere jurister og fotografiske beviser. Ikke at jeg kender noget til den slags altså. Har bare hørt om det. Eller noget.