26 oktober 2007

Suzy siger: Det var dén efterårsferie

Jeg har haft efterårsferie her i ugen efter efterårsferien. But of course.

Hvad har jeg lavet, så? Jeg har skrevet på den der jura/etik-opgave. Lidt for lidt, og lidt for meget. For lidt til ambitionsniveauet, for meget i forhold til, at jeg havde ferie. Jeg er stadig ikke tilfreds.

Men så var jeg jo til Musekoncert!

De spillede rock og Suzy var på balkonen. Der var stegende hedt og man måtte ikke ryge. Jeg svedte lidt, men så flåede jeg vesten af og knappede hele skjorten op, så jeg var eksotisk i undertrøje og åbenstående. Hva' faen. Det var en rockkoncert og der var bællerravende mørkt.


Muse var fremragende, men lyden i Forum var forfærdelig.. Jeg havde lyttet til "Supermassive black hole" i 3 stive måneder og glædede mig til at flippe ud når de spillede nummeret.
Da det kom, druknede det i støj; på den dårlige måde. Men bandet havde gjort alt for, at vi skulle føle, at pengene var godt givet ud. Jeg har intet at udsætte på bandet.

Og så tændte de lyset.. og sådan tager tømmermænd x 10.000 sig ud, i fuldt lysrørs-belysning. *Poof* var al glamouren væk.

Folk flokkedes mod udgangen, og da jeg så køen til garderoben, blev jeg så utroligt glad for, at jeg havde stukket min elskede grønne uldfrakke ind under sædet. Lige indtil jeg kom ud, og opdagede at den havde suget mindst 1 liter fadøl til sig. Nu skal den til rens og jeg fryser om nummeren i korte jakker. Det var altså dét der skulle til, for at jeg sendte den til rens. Det var været flere år undervejs. Begge lommer har hul i foret og der er meget i vejen, men jeg går ikke af med den!

Jeg havde måske sat snuden op efter en aften eller noget, på en god restaurant eller noget.. men så blev Sukkermåsen virus-syg og jeg har lidt noget så frygteligt af handlingslammelse. Jeg har netop magtet at lede efter gaver til min far, og en veninde. Jeg mangler stadig min far. I hele Field's var der ikke noget der sagde spar-to til ham! I morgen køber jeg sokkerne, Julie!

Nå. Jeg har ikke fået rydtet ud på loftet, eller malet vindesrammer, eller noget. Men det løber jo ingen vegne. Til gengæld fangede jeg i morges en bananflue - på en banan! Den fik EN HEL skræl -helt for sig selv. Jeg gad godt ha' hørt dens tanker. "Så meget banan! Så lidt tid!"
??


Al den uvante jura-tænkning, har givet mig tvangs-dokumentations-tanker


MEN - i forrige indlæg fortalte jeg jo, at jeg skulle have skrivebord. I ved, så jeg kan sidde ordentligt når jeg sidder her og blogger skriver opgaver til Uni. Så mens Ægtetrutten ligger og hoster og harker og sniffer indad, inde på fifaen.. Så udlever jeg min egen lille feber-session i kontoret..

Jeg behøver vel ikke at fortælle, at IKEA lige præcist var udsolgt på dét jeg skulle bruge, så jeg derfor nu sidder med endnu en halvfærdig løsning. Men... MEN.. tættere på målet end før ;o)

Suzy Q
- mere opgave i morgen. Totalt fri til at være fødselsdagsgæst på søndag. Arbejde igen mandag.

3 kommentarer:

Lizelotte sagde ...

Ajj - - jeg læste "muse" på dansk - fik de hårdeste associationer ved ordet "musekoncert" ... noget ala Disneys Askepot... :-)

TIHI-FNIS! ....jeg skal vist logge af for i aften snart.... .-S

Suzy Q sagde ...

HEhe Lizelotte... mussekoncert. Jeg kan faktisk synge ligesom musene i Askepot (dem, der syer kjolen).

LaQuack sagde ...

Balkonen må i givet fald have været det eneste sted, der IKKE blev røget. Jeg blev rumskæv. I en sportshal. Det er ret godt gået.

(Til venstre for midten i øvrigt. Bare til venstre - vælg selv :>)