18 april 2007

Suzy siger: Pseudo-mandag

Jeg havde fri mandag, og tirsdag var derfor min ugestart. Den var rææææddi mandags-agtig!
Træt, sukkerkold, irritabel, sulten - og fik jeg sagt træt? - efter en superstresset arbejdsdag med 100 små utilfredsstillende resultater, gik jeg på starten af Kongelundsvejen i går ved 17.40-tiden med målrettet gang mod Netto.

Jeg gik på venstre fortov og totalt surrealistisk kom der en mand kørende i modgående retning i en bil, der havde en halvknust front og det ene forhjul siddende på tværs. Gnister og flammer stod ud af bilen og der var umiskendelige "det-her-går-galt"-lyde fra bilen. Jeg tænkte "stakkels mand, han kan ikke bremse. Han har ramt noget og nu ruller han farten af bilen og holder ind til siden. Bare han når at standse inden han rammer noget mere".

Men det gjorde han ikke. Han sad derinde med begge hænder på rattet og kørte bil, som om hans bil ikke skreg i vilden sky, og som om der ikke væltede røg og gnister ud fra hans bil. Således fortsatte han rundt om hjørnet og ned mod det store kryds på Vejlands Allé - wow!

Jeg ringede træt til 118 og smækkede røret på da det gik op for mig at det var 112 jeg skulle ha fat i - og blev herefter stillet om til Københavns Politi og sagde, at en bil med et forhjul på tværs og gnister og røg lige var drønet forbi og ned mod det store kryds. Hvor han tilsyneladende upåvirket blinkede til venstre og drejede i krydset og fortsatte med røg og brand mod sydhavnen/ motorvejen.

Så foretog jeg et totalt usammenhængede raid i Netto, og kom hjem og stod og kiggede på mine varer og tænkte: "hvordan havde du lige tænkt dig at lave aftensmad af dét dér!?"

Og for sulten til at gå igang med madlavning, så reagerer jeg jo som en ruhåret hønsehund på en fasan, når jeg hører Hjem-is-bilens bimmel-bammel. Nææææh! Fedt og sukker - PÅ HJUL!? Spids hale, det ene forben er løftet klar til spring, begge bagben spændt, øjne og ører på stilke, dirrende efter at få sit "GO!" .. Et ding-dong mere og så ræsede jeg ellers ud til bilen med savlen løbende og satte tænderne i 14 stk lakrids-is til kr. 75,00. Jeg kan godt afsløre, at lakrids-is ikke ideelt set er en del af min Evige Slankekur. Men instinkterne ta'r over. Og nu er der så tretten i fryseren. Dumt, mand.

Derefter måtte jeg se i øjnene, at da jeg tilbragte hele Påsken i fosterstilling, så er jeg nu uhjælpeligt bagud med såvel eksamensopgave, som læsning til undervisning. Jeg prøvede at læse lidt, men jeg blev skeløjet af det. Så prøvede jeg at skrive lidt, men jeg kunne ikke organisere stoffet og jeg blev rigtig pivet af det - alt hvad jeg skrev var uvæsentligt og overfladisk og dumt. Og måske forkert. Så prøvede jeg at læse lidt i sengen - men så faldt jeg i søvn med panden ned i bogen, og Sukkermåsen måtte vække mig da han kom hjem, og sige "vend dig om" for jeg lå med hovedet i fodenden. Mand, for en ynker-dag.

Jeg skal altså se at få studeret noget.
Så det griber meget forstyrrende ind i min dag, at jeg nu skal på arbejde.

Suzy Q
- hvad mener I med "hvorfor sidder du så og blogger?"

9 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

hahahha

Suzy Q sagde ...

jajaaaaah :)

julie sagde ...

Det med den bil - det ville jeg virkelig gerne have set. Fedt at du ringede 118.

Suzy Q sagde ...

det var totalt langt ude. Men han må da ha været i chok.

styx sagde ...

du husker at læse din hotmail ?

Overgangspaven sagde ...

Tycho Brahe har ringet, han vil have sin dag tilbage.
118 - hæh.

Regitze sagde ...

åh, hvor jeg trængte til et godt grin. et af de der lancomedræbere:)

Suzy Q sagde ...

Fordi jeg altid er garant for et godt grin *tøhø* bruger jeg altid selv WATERPROOF l'oreal.
Fordi jeg fortjener det ;)

Suzy Q sagde ...

paven: HA! :)