12 juni 2006

Suzy siger: Følelses-terror

Mail kl. 9:17
Hej Suzy.
Prøv lige at se denne lille søde bedårende missekat
Den og broderen må du og Sukkermåsen få uden beregning
Knus mor


Mail kl. 9:22
Hej Suzy.
Nå men her er så begge de søde små
Knus mor
THE PRESSURE!!

Suzy Q
- så er det sæson for killinger - igen!

6 kommentarer:

Suzy-Hang-Around sagde ...

Neeeeeej, hold uuuuuuuuud! Du skal ikke give efter! Kattebrigaden må ikke få dig! I skal have huuuuuuund!!

Suzy Q sagde ...

SHA: Jeg holder meget af hunde, men vi skal aldeles aldrig ha' hund. Det er nok at passe mine forældres to stks i to uger om året. Man er SÅ afhængig.

susling sagde ...

Jamen Suz....de er bare sååå nuller, nuzzzzzer.....Ok, jeg tilhører så kattebrigaden....men det gør mig da ikke til et dårligere menneske, vel?! Og bare til orientering: Det første jeg gjorde, da jeg slap ud af min mors "kløer", var at anskaffe mig en kat...min mor var nemlig hysterisk bange for dem ....sådan et lille, tumpet fjollehovede.....Har så med andre ord haft kat non-stop siden jeg var 17! Det har jeg altså aldrig fortrudt...Især har det været fedt at have to katte sammen - og det har jeg konsekvent...Det er meget hygsomt med sådan noget pelsnoget, der hilser på en, når man kommer hjem...putter sig ind til en...osv. osv. Mit hjem er tomt uden...og her er altså både mand og unger oveni.....så det er ikke fyld i hjemmet jeg mangler.......Oh my God The Pressure.......!

Suzy Q sagde ...

susling: Jeg ved det - jeg havde på et tidspunkt 13 katte, da jeg var barn. Det var mine allesammen.. og hvis ikke jeg passer rigtig godt på, så bliver jeg sådan en mærkelig kattedame, med langt fedtet hår, trevlede gevandter og et fjernt blik :)

susling sagde ...

og hvad så? Jeg var også seriøs baggårdskattedame, da jeg var i starten ag 20'erne....i dag er jeg stolt af det...bortset fra at billig kattemad stinker af h.t...!

Uden Relevans sagde ...

Katte stinker og er grimme og dumme.