05 juni 2006

Suzy siger: Efter hele den pukkelryggede...

... er der kun fest-debris tilbage. Mine fødder værker og min trang til sukker-smovs sidder lille og bange og gemmer sig i et hjørne og tigger om nåde...


Jeg havde lavet lagkager: En med banan-creme og mørk choko og hasselnødder; en med hindbær-creme og makroner. Og så havde jeg bagt en rabarberkage (rabarber nede i dejen), med rabarber-marengs på toppen - inspireret af Liselotte.


Der var tonsvis af chokolade og frugt - og inden alle kagerne var der nybagt brød, pølser og ost. HA! Selv min daddy åd så han var ved at sprække. Det er skønt når gæsterne ta'r fra! Sukkermåsen fik fine-fine gaver og havde en god fødselsdag.


Her er én af gaverne fra Suzy Q - den røg direkte på :)


Suzy Q
- det er løgn! Det kan umuligt være hverdag i morgen!?

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Der må være en tastefejl et sted. Det var da ik' dig, der havde bagt kager og lavet mad, vel...

Det var da ham, som har supertjek på det hele og i hvert fald ikke forfalder til spil i stedet for forberedelser - altså, er jeg da natürlich helt sikker på og derfor påtalen af tastetragedien. Ret skal være ret!

Nå nej, det endte vel, som det plejer at gøre her på matriklen... *suk*

susling sagde ...

Hos os er det faktisk manden, der står for den slags, skarpt assisteret af mig....Håber ellers den fik så hatten passede!

styx sagde ...

Fede kager :)
Men især fed shirt. Lækkert logo.
Godt fundet. Tillykke med ham.

Suzy Q sagde ...

Liselotte: Jamen det er helt fint, for han tog AL rengøringen, mens jeg lavede kager i formiddags. Og maden skulle jo sådan set bare på bordet - han lavede selv hummos :) og så fik jeg maaaajet ros (af ham) for kagerne, så jeg er glad :)

susling: Ja, jeg blev i øvrigt inspireret af DIG til hindbær-suset! :) Jeg lavede cremen med græst yogurt 10% vendt i flødeskum, vendt med groft mosede hindbær og med flormelis. Nummenum. Kunne ikke få fromage frais.

styx: Tak og tak og TAK :)
Jeg så bare den t-shirt og slog til med det samme :D .. i mit stille sind ønsker jeg at den var min ;)
Han fik også Rita Hayworth-collector's Box som han lavede TOTALT white-man's-overbite over(!!) OG Ghomenghast-trilogien - som ifølge sagnet skulle være fantasy på højde med Lord of the Rings.
Jeg ramte vist plet over hele linien :)

styx sagde ...

Du gi'r gode gaver. Bør jeg nævne at jeg snart fylder år ?
:-P

Anonym sagde ...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»