24 april 2006

Suzy siger: Udrensning dag 5: "Dødbringende Våben V"

Velkommen til "Dødbringende Våben V "

Plot-outline: En diminutiv men ellers sund og rask kvinde, med al for stor hang til fest, kaster sig ud i en metode hvorved hun kan vedblive at feste på samme niveau flere år i fremtiden: Udrensning. Hun beslutter sig simpelthen for KUN at spise ikke-stimulerende, herrekedelig og besværlig mad i 20 dage. Rimeligt drastisk.

I starten giver det hovedpine og mærkeligt stive og ømme bagben; hun er plaget af det, men det er til at leve med. Den gamle skavank psoreasis vælger at lave et pseudo-udbrud i og bagved hendes højre øre (?) der, som en stor spedalsk og kløende klump, truer med at dratte af hvert øjeblik det skal være. Så hun er nødt til at rende rundt med sit lange hår foran øret og spille mystisk. Det er ikke rart, men igen: hun kan stadig fungere ude i livet.

Men på 5. dagen (og hvad der føles som dag 135) sætter hendes tarme ind.. og hendes prutte-niveau, der ellers har været riiiimeligt aktivt et par dage, sætter ind på en helt ny skala. Det blir ved, og det er ikke til at stoppe. Når hun står og taler med folk kan hun ikke koncentrere sig; hun står og nikker alvorligt som om hun hører efter, mens hun presser sine læber meget hårdt sammen, i et desperat forsøg på at inspirere sin ringmuskel til at gøre det samme. Hold ud min ven! Svigt mig ikke nu!

På arbejdspladsen er det selvsagt et problem; hun prøver at gå i enrum og sige *pruuuuut* derinde, går ud og lukker døren bag sig. Undgår behændigt at svare på de nysgerrige spørgsmål "Hvad lavede du dérinde?", men så let slipper hun ikke.

Gas-eksplosionerne vil ingen ende tage. Lugten er lammende. Vi taler rådden tang blandet med en syg, syret, rababer-agtig klinge til sidst. Og det værste er, at prutten er også er TUNG, dvs den rammer med et par sekunders forsinkelse og hænger så ellers som grøn giftgas.. Konsekvensen er, at Vor Heltinde prøver at gå nogenlunde normalt rundt, men ca hverandet minut bukker hun under for presset, og går lidt over i hjørnet og prøver, med desperat og meget paranoid mine, at lave så lydløst et *truuuuut* som muligt, hvorefter hun flygter fra gerningsstedet med nedslået blik og store, røde, dunkende øre.

Som tiden går bliver hendes 3 kolleger på denne aftenvagt mere og mere grønne i hovederne, og 3 kvarter senere ligger de alle livløse henover bordene; ingen nåede at opdage hvad der skete. Vor Heltinde går nu, i embeds medfør, ind i det før-omtalte enrum - og dér hænger prutten fra for en time siden stadig; den rammer hende i ansigtet som en dør; hun griber sig til halsen; hoster, harker; men ingen kan hjælpe. Alle raller og kæmper for livet. Hun når at fremstamme: "Dig og dine gode ideer!"... Til sidst høres blot et enkelt gisp og en sidste *pruuuuuut* undslipper Vor Heltindes plagede bagdel. Hovedet falder endeligt ned på bordet *donk* hun byder døden velkommen, som hendes redning fra al denne skam og lidelse. Alt er slut. De finder ligene dagen efter. Politiets efterforskning afslører ingenting. Det er og bliver et mysterium. Og sådan sluttede festen.

Suzy Q
- 15 dage to go.

9 kommentarer:

Sille sagde ...

Åhhh din stakkel...og ikke mindst - stakkels kolleger :o)
Håber det må blive bedre i morgen!!

Acq sagde ...

Hahaha.. ahhhh Suzy, din stakkel!

Er du sikker på at det er sundt? ;-)

Suzy Q sagde ...

sille: jotak ;) faktisk var det i går, blogspot har bare været nede og jeg har ikke kunne poste. Så .. egentlig er det dag 6 i dag. Og det er også lidt bedre i dag.

acq: hehehehe tak... jeg er faktisk helt ovenpå den dér kaffe ting nu :) vågner superfrisk om morgenen og har det pragtfuldt - uden kaffe. Men jeg savner ritualet og smagen. Så ja, sundt er det nok. Men det er også pisse-ubelejligt, og det vil det nok altid være.

styx sagde ...

hahaha
for stygt, for meget...
hahaha

susling sagde ...

Åååååååååh jeg dør......!*kæmpe brandskid*

Suzy-Hang-Around sagde ...

Hahahahahahaha!!! The perfect crime, helt utilsigtet :-)

Suzy Q sagde ...

Så kan man lære at sove med soveværelsesvinduet åbent! Uanset temperaturen udenfor LOL :D

Pedrsn™ sagde ...

Århja mann , det kan kun være sundt det der udrensning ting.. Med den gas du gir fra dig.. ;)

Dana Watsham sagde ...

*skraldgrin*

Det var en SMUK beskrivelse ...