19 april 2006

Suzy siger: Udrensning dag 1

Mmmmm havregryn med hasselnødder og pære-tern og soyamælk. Mmmm :-/

Dertil kornkaffe. Mmmm :-/

Kaffenarkomanen i mig hyler og skriger, flænser sit tøj og kaster aske i håret. Down girl, dooooown!

Og så med udsigt til afdelingsmøde i en hel time.. Nå. Men falder jeg i søvn pga kaffemangel, er jeg jo fri for at høre på dét.

Suzy Q
- always look on the bright siiiide of life *fløjt-fløjt! fløjt-fløjt-flå-flå-flå-fløjt! * :)

6 kommentarer:

Sille sagde ...

Kornkaffe??? er det ikke det der der smager lidt af mudder??
Du er for sej - hvis du holder ud Suzy!! Jeg ved, jeg ikke ville kunne!
Håber du komme godt fra start her...:o)

Suzy Q sagde ...

sille: Altså når kornkaffen står foran mig, er min motivation lig NUL. Lige nu har jeg ret ondt af mig selv. Men al den druk.. det skal bare ud. Jeg gider ikke være så oppustet hele sommeren. Bare tanken om 20 grader giver mig hedetur og klistrede lår (på den dårlige måde), og SE - så er motivationen tilbage :)

Sille sagde ...

Hahah..jeg kan følge dig. Da jeg læste din post i sidste uge, om - det her du så er igang med nu, blev jeg faktisk enig med mig selv om, at prøve noget lignende efter afleverig....tror SÅ bestemt også min krop trænger... Jeg vil følge dine pinsler nøje...ikke for at være ond altså...bare for at vide hvad jeg går i møde... Pøj pøj med det :o)

Pedrsn™ sagde ...

Agrrr.. (sagt med pirat stemme!.. bare fordi!! ) ;)

Haha ja held og lykke siger jeg osse bare.. Syntes den kornkaffe lyder lisså slem som det der rismælk.... eller soyamælk.. Samme sundheds genre ala Urtekram.. (kan ikke li) Uha uha.. . ;D

Acq sagde ...

Stor respekt herfra også - men Suzy, i ren sympati spiste jeg et mindre bjerg af lineser til aftensmad i går, og som resultat har jeg været mega oppustet og haft ondt i maven hele dagen - piiiv!

Suzy Q sagde ...

Sille: du følger bare med i pinslerne ;)

Pedrsn: jamen her i huset er vi simpelthen så langt ude i helse-hampen (qua Sukkermåsens job) at soyamælk sg ustår på programmet til daglig. Men det jeg IKKE plejer er, at holde mig fra alle lasterne!

ACQ: Er "PrutteLinse" dit nye indianernavn, så? :DDD
Tak for sympatien! ;)