09 marts 2006

Suzy siger: hverdagstrommerum

Jeg er totalt inde i sådan en hverdagstrommerum, hvor alting og altid går med at arbejde, komme hjem, tage sig af praktiske ting i huset, se fjernsyn, gå i seng, stå op igen og gå på arbejde. Og nej, det er ikke særlig spændende i øjeblikket. På den anden side skal der jo også gryn på kontoen.

Sukkermåsen har hujende tralvt. Han er væk om aftenen, men i morgen har vi fri HELE dagen sammen, og lørdag tager han så til Provence på arbejde, og jeg har udsigt til en weekendvagt med to 60-årige mænd der surfer porno. *Gab*

Her er de trivielle betragtninger:
-Suki's bremser skriger og skurer - hele tiden. Det er ikke noget der går væk, så det skal vel laves.
-Vi har fået sat radiatoerer op *jææi* og der er trukket rør i krybekælderen. Men sådan nogle rør skal jo isoleres og det har taget mig og Sukkermåsen en måned at komme op i omdrejninger til at få det gjort. Den slags er dyrt - altså, både at få det gjort, men også at IKKE få det gjort, for der er et kæmpe varmespild i krybekælderen. Ikke lige dét rum man har lyst til at betale opvarmning for. Sukkermåsen har simpelthen for travlt til at tage sig af det, og jeg har syntes at det var meget svært at få gjort alene, sådan ene kvinde. Til sidst ringede jeg til min far, der ringede og sladrede til min bror, der ringede og sagde: "Jeg kommer og gør det for dig". Mit hjerte brast næsten af lykke.
- Påsken. Vi skal begge arbejde, men vil også gerne til arrangementer OG holde påskefrokost for rock-vennerne som vi plejer. Min vagtplanlægger vil vide hvornår jeg kan arbejde. Jeg aner det ikke. Der skal jo både sættes tid af til venne-arrangement, selv have gæster, tømmermænd og familien og deres klamme retter med lam *føj!*.
- Igen i år kommer vi ikke på vores ellers årlige tur til Paris. Buh-fukcing-hoo. Det er hårdt at være nybagt husejer og ikke nybagt milliardær.
- Optur! Jeg skal til fagmesse næste weekend igen. (HAR betalt kontant, men har alligevel modtaget giro-kort?? Why?? Ringer til bogholderi: "Det er en fejl. Det ér registreret, at du har betalt. Riv girokortet i stykker". Men kender I det...?? Jeg har alligevel en skidt fornemmelse af, at det kommer til at give problemer... Nå, kryds fingre).
- Optur! Jeg skal på kursus sidste to dage i denne måned.
- Optur! Jeg har mit helbred og alle 2 x 10 fingre og tæer.

Nogle gange er det vel i orden at der ikke sker så meget. Det kan jeg huske at jeg har tænkt i de perioder, hvor tingene bare ræser af sted og alt er helt vanvittigt. Så nu prøver jeg bare at nyde at det går sådan lidt stille og roligt, ikk?

Suzy Q
- hverdagssmølf.

Ingen kommentarer: